Gratis verzending boven € 50 en GRATIS retour! I Alles uit voorraad leverbaar I 60 dagen niet goed geld terug
0
Winkelwagen
€ 0,00
Waarom een compressiebandage? Veel mensen hebben wel eens last van een pijntje hier en daar. Vaak door sporten, een verkeerde beweging of door overbelasting tijdens het werk kan het lichaam even aangeven dat het niet lekker zit. Een pijnlijke spieren maken het niet bepaald prettig bij een volgende inspanning. Soms ben je daardoor even helemaal niet in staat om te sporten of te werken.

In zo'n situatie wil je niets liever dan snel herstellen en weer aan de slag. Maar hoe zorg je daarvoor?

Rust is in veel gevallen verstandig. Overbelasting zorgt er nu eenmaal voor dat de spieren de tijd moeten krijgen om te herstellen.

Naar de fysio kan natuurlijk ook. Een goede massage om de spieren los te gooien of een paar goede oefeningen kunnen een hoop doen. Wat een nadeel is behandeling en oefeningen is dat het maar van korte duur is. Na 15 minuten massage of oefening houdt dat meestal wel op. En daarna weer rust.

Eigenlijk zou een continue behandeling het beste zijn. En dat is nu precies wat een compressie bandage doet. Het masseert de hele dag de pijnlijke spieren en zorgt voor een betere doorbloeding. En een betere doorbloeding zorgt voor sneller herstel van de spieren, zonder deze te belasten. 

Dit principe werkt eigenlijk voor alle spieren. Of het nu in de knie, de elleboog, bovenbeen of in de voet is, compressiebandages werken de hele dag voor uw herstel!

Als je last hebt van chronisch terugkerende spierpijn, dan is het helemaal verstandig om compressiebandages te dragen. Niet alleen als er een blessure is, maar juist ook ter voorkoming van blessures. Door een bandage te dragen zorg je ervoor dat spieren sneller warm en soepel zijn, waardoor dus ook minder blessure gevoelig.

Probeer het vooral ook zelf en ervaar de werking van OS1st compressiebandages!
      14-01-2017 10:27     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Over ons

Groot Overeem 9A-4
3927 GH Renswoude (Gld) 

Tel: (+31) (0)33 - 2022 229

Email: info@os1st-compressie.nl

Betaalmogelijkheden

Betaalmethodes

Afterpay achteraf betalen

 

Websites van PD-care

www.pedimarkt.nl
www.suecosklompen.nl
www.yoursole.nl

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

© Copyright - OS1st