UNIEKE BRACE SYSTEMEN MET COMPRESSIE ZONE TECHNOLOGIE®
0
Winkelwagen
€ 0,00

De voeten vormen de basis van het lichaam. Maar de voeten zijn ook complex. Met 26 afzonderlijke botjes en vele pezen, spieren en zenuwen is er veel wat er mis kan gaan. Een blessure kun je snel oplopen. Blessures die veel voorkomen, o.a. door sporten en overbelasting, zijn hielspoor, gezwollen voeten, wondjes, kneuzingen en nog veel meer. 
 

Voet compressie braces

Compressie is er vooral om de bloedcirculatie te verbeteren. Door en betere bloed toe- en afvoer krijgen de cellen waaruit weefsel en spieren opgebouwd zijn, voldoende bouwstoffen. Deze zijn nodig om sterk te blijven en te herstellen na inspanningen.

Maar ook vocht ophoping kan verminderen wanneer bloed en daarmee het vocht sneller wordt afgevoerd. Weergave:
 


Bezig met laden...
FS6 Performance voetbandage (zwart)
FS6 is een unieke voetbandage met maar liefst zes verschillende compressiezones. De compressie loopt van licht naar strak.
39,99
FS6 Performance voet bandage (geel)
FS6 is een unieke voetbandage met maar liefst zes verschillende compressiezones. De compressie loopt van licht naar strak.
39,99
FS6 Performance voet bandage (Pink Fusion)
FS6 is een unieke voetbandage met maar liefst zes verschillende compressiezones. De compressie loopt van licht naar strak.
39,99
AF7 Enkel brace zwart
De AF7 enkel bandage is een comfortabel, lichtgewicht alternatief voor volumineuze, beperkende enkel braces. De AF7 gebruikt geen bandjes, gespen, klemmen,...
24,99
FS6+ Performance voet en kuitbandage (zwart)
FS6 is een unieke, dunne voet en kuitbandage die minder ruimte inneemt in uw schoen. Deze voet en kuitbraces hebben maar liefst 6 verschillende...
59,99
Foot Gym
De OS1st Foot Gym biedt u 7 verschillende voet oefeningen in 1 apparaat. Het compacte fitness apparaat versterkt de spieren in uw voeten. Het is eveneens...
79,00
Foot Gym Pro
De OS1st Foot Gym biedt u 7 verschillende oefeningen in 1 apparaat voor het versterken van de spieren in uw voeten, behandeling van hielspoor en achillespees...
99,00
FS4 Korte hielspoor sokken
Hielspoor kan eenvoudig en snel worden verminderd met de FS4 hielspoor sok met vier verschillende compressie zones.
24,99
DS6 Therapie nachtkous
Laat hevige pijn aan de voet door hielspoor of andere aandoeningen sneller herstellen met deze therapeutische kous.
29,99
FS4 Hielspoor footies / sneaker sokken
Hielspoor kan eenvoudig en snel worden verminderd met de FS4 hielspoor sok met vier verschillende compressie zones. Footie variant die niet zichtbaar is in...
24,99

Enkelbrace / bandage ter ondersteuning

Bij een verzwikte enkel is er sprake van vocht ophoping en een verzwakte instabiele enkel. Bijvoorbeeld de AF7 enkelbandage pakt dan al deze problemen ineens aan. Het geeft ondersteuning en voert het vocht af.

Hielspoor bandage

Compressie tegen hielspoor is effectief gebleken bij veel mensen. De FS6 bandage stimuleert doorbloeding en masseert de spieren zodat deze soepeler worden en de hielspoor minder pijnlijk wordt en zelfs verdwijnt.

Foot Gym

Bijzonder binnen ons assortiment is de Foot Gym. Voor voeten die blessures of trauma/beschadigingen hebben opgelopen is dit het perfecte systeem om de voet te laten herstellen. Met vele oefeningen kan de voet sterker worden, zodat de balans van het hele lichaam verbeterd wordt.

Over ons

Holleweg 16 J
3925 LW Scherpenzeel (Gld) 

Tel: (+31) (0)33 - 2022 229

Email: info@os1st-compressie.nl

BetaalmogelijkhedenInschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

© Copyright - OS1st