FEATURING OUR UNIQUE BRACE LAYER SYSTEMâ„¢
AND COMPRESSION ZONE TECHNOLOGY®

Voor 16.00 besteld, morgen thuis - Gratis verzending boven € 50 en GRATIS retour! - 90 dagen garantie op de inlegzolen

Retourneren

Als je een artikel terug wilt sturen, dan kan dat eenvoudig.
  1. Geef op de pakbon met pen aan welk artikel je retour stuurt.

  2. Doe het product (met originele verpakking en inclusief pakbon) netjes in de originele verpakking waarmee je de bestelling ontvangen hebt. Plak het retour etiket met antwoordnummer over het originele adres etiket. Hiermee kun je bij een PostNL / BPost postkantoor de artikelen GRATIS terugsturen.

  3. Stuur het artikel inclusief alle eventuele toebehoren, binnen 30 dagen naar ons terug.

Je ontvangt van ons een bericht (met creditnota) zodra we je retourzending hebben verwerkt. Dit duurt doorgaans maximaal 5 werkdagen nadat je het zelf hebt opgestuurd.

Aan het terugsturen van artikelen stellen we wel een aantal voorwaarden om ervoor te zorgen dat we artikelen ook in goede staat terug ontvangen. Om een teruggestuurd artikel te kunnen accepteren is het belangrijk dat de artikelen die we terug ontvangen in oorspronkelijke staat verkeren.

Dus goed verpakt compleet met eventuele toebehoren, onbeschadigd, schoon en de verpakking (indien hersluitbaar) intact. Plak geen labels of tape op de originele verkoop verpakking.
Retouren worden niet in behandeling genomen als dit toch het geval is.
 

Terugbetaling

Wij zullen het bedrag van de retour gezonden producten na verwerking van de retourzending direct terugstorten (zie daarvoor de creditnota). Dit betekent dat je binnen 1 a 2 werkdagen nadat je bericht van ons hebt gehad, het bedrag weer op je rekening zal staan.
 

Wil je een ander artikel (maat of kleur)?

Dat kan natuurlijk. Het artikel dien je op onze website zelf te bestellen. Op onze website kun je direct zien of het artikel op voorraad is. Zo heb je de juiste maat of kleur snel in huis.

Retourzendingen worden retour geboekt en het geld terug gestort. Via een retour kun je dus niet vragen om een andere maat of kleur of een compleet ander artikel. Deze dien je zelf via de website te bestellen.
 

Kwaliteit van de levering

Hoewel we onze uiterste best doen om de levering van je bestelling naar wens te laten zijn, kan het soms gebeuren dat geleverde artikelen niet correct of wellicht beschadigd zijn. Dit lossen we uiteraard graag en snel weer voor je op. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen via info@os1st.eu of via telefoonnummer +31 (0) 33 2022 229.
 

Verzendkosten bij retour

Heb je je gehele bestelling geretourneerd? Dan krijg je van ons de verzendkosten die je bij je bestelling betaald hebt terug. Dit geldt echter niet wanneer je slechts een deel van de bestelde artikelen geretourneerd hebt of wanneer je bestelling boven de 50 euro is geweest en je dus geen verzendkosten hebt betaald.

Let op: vanwege de corona crisis en het tijdelijk sluiten van service punten zullen we coulant omgaan met de retourtermijn. Dus ben je iets te laat, geen probleem, we verwerken je retour alsnog !

Heb je de pakbon niet meer? Dan kun je het RETOURFORMULIER gebruiken.

Over ons

Os1st.eu is onderdeel van PD-care te Scherpenzeel. Wij zijn specialisten in producten die bijdragen aan gezonde voeten, benen, armen en handen. Of het nu om het herstellen van blessures gaat of het gezond houden van spieren en ledematen, wij kunnen u helpen aan de juiste hulpmiddelen.

MEER VAN PD-CARE

www.pedimarkt.nl
www.suecosklompen.nl
www.yoursole.nl

Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden Pedimarkt

Aftrepay achteraf betalen

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden