FEATURING OUR UNIQUE BRACE LAYER SYSTEM™
AND COMPRESSION ZONE TECHNOLOGY®

Voor 16.00 besteld, morgen thuis - Gratis verzending boven € 50 en GRATIS retour! - 90 dagen garantie op de inlegzolen

PS3_compression_patella_sleeve1-470x627.JPG PS3_sports_compression_patella_sleeve-470x627.JPG PS3_zone_compression_patella_sleeve-470x627.JPG PS3_compression_patella_sleeve-470x627.JPG PS3_compression_patella_strap-470x627.JPG PS3-470x627.JPG PS3-Size-Chart.JPG
PS3_compression_patella_sleeve1-470x627.JPG PS3_sports_compression_patella_sleeve-470x627.JPG PS3_zone_compression_patella_sleeve-470x627.JPG PS3_compression_patella_sleeve-470x627.JPG PS3_compression_patella_strap-470x627.JPG PS3-470x627.JPG PS3-Size-Chart.JPG
PS3 Patella compressie kniebandage (zwart)
0 Reviews | Review toevoegen
De PS3 Patella kniebandage met 3 compressie zones verbetert de bloedcirculatie, herstelt gekwetste spieren geeft ondersteuning.

Verzendkosten

€ 3,95

€ 19,99
Prijs per Stk
Aantal: 
Bestellen
 
RSI in de knieën als gevolg van sport of andere activiteiten kan uw vermogen om te presteren belemmeren. kniepijn in de gewrichten, zoals een zogenaamde 'runner's knee' hoeft u niet buitenspel te zetten.

OS1st® PS3 Patella compressie kniebandage biedt medische kwaliteit orthopedische ondersteuning. De gepatenteerde Compressie Zone Technologie® biedt verlichting van de pijn en preventie voor mensen met een jumper's knee (patella tendinopathie).

3 MEDISCHE GRADATIE COMPRESSIE ZONES
De PS3 heeft drie compressie zones en een comfortabele pasvorm. Het biedt bewezen effectieve pijnbestrijding. De PS3 knieschijf pees compressiebandages zijn comfortabel genoeg om te allen tijde te dragen. U kunt zelfs dragen ze onder een gewone broek of shorts. PS3 sport bandages zijn een veilig alternatief voor kniebraces en spalken. De PS3 is comfortabeler dan patella bandjes bij de behandeling en het voorkomen van pijn in de knie.

SNELLER SPIERHERSTEL
De PS3 sport knieschijfpees bandage biedt medische kwaliteit ondersteuning aan de knieschijf pees. De compressie van de PS3 bevordert ook uitstekend de bloedcirculatie. Dit vermindert de zwelling en bevordert sneller herstel van de spieren.

Het is perfect voor hardlopers en andere atleten. De PS3 is verkrijgbaar in stijlvol zwart. De PS3 Patella compressie knieband heeft een perfecte pasvorm.

Materiaal
24% LYCRA® Spandex, 76% Micro-Nylon

De bandages zijn per stuk verpakt.


Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Te gebruiken bij
Kniepijn (in de gewrichten)
Compressiezones
3 zones
Compressiewaarde(s)
Lichte en stevige compressie
Samenstelling
76% Micro-Nylon, 24% Lycra spandex
Wasinstructie
Alleen met de hand wassen met milde zeep, aan de lucht laten drogen

Over ons

Os1st.eu is onderdeel van PD-care te Scherpenzeel. Wij zijn specialisten in producten die bijdragen aan gezonde voeten, benen, armen en handen. Of het nu om het herstellen van blessures gaat of het gezond houden van spieren en ledematen, wij kunnen u helpen aan de juiste hulpmiddelen.

MEER VAN PD-CARE

www.pedimarkt.nl
www.suecosklompen.nl
www.yoursole.nl

Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden Pedimarkt

Aftrepay achteraf betalen

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden