Gratis verzending en retour I Alles uit voorraad leverbaar I 60 dagen niet goed geld terug
0
Winkelwagen
€ 0,00
Weergave:
 


Bezig met laden...
WS6 Polsbrace met compressie
De OS1st polsbrace met compressie zones vermindert de pijn bij carpaletunnelsyndroom, artritis en RSI. Het zorgt voor een betere doorbloeding en vermindert...
19,99

 

Polsbrace voor snel herstel

PolsbraceBlessures aan de pols komen veelal door overbelasting of door het dubbel klappen van het gewricht. Beiden zijn pijnlijk en zorgen ervoor dat er herstel van de spieren moet plaatsvinden. De polsbrace van Os1st is daarbij het ideale hulpmiddel.

Pols blessures zoals RSI pols

Bij polsblessures is extra ondersteuning gewenst. Tijdens sporten zoals tennis, hockey en volleybal zijn de polsen zeer belangrijk. Ze worden gebruikt bij iedere handeling en daarom is het van belang dat ze soepel en stevig tegelijk zijn. De Os1st WS6 polsbandage ondersteunt de pols en door compressie in 6 verschillende zones wordt de doorbloeding gestimuleerd en herstel bevorderd.

Polsbrace

In het dagelijks leven is de pols ook belangrijk. Zelfs bij langdurig werk op de computer of tijdens werk in de bouw, de pols wordt vrijwel overal bij gebruikt. Het gebruik van de bandage als pols brace is daarom ook erg verstandig. Omdat de bandage zeer comfortabel zit, merk je niet eens dat je deze aan hebt.


Over ons

Holleweg 16 J
3925 LW Scherpenzeel (Gld) 

Tel: (+31) (0)33 - 2022 229

Email: info@os1st-compressie.nl

Betaalmogelijkheden

 

Websites van PD-care

www.pedimarkt.nl
www.suecosklompen.nl
www.yoursole.nl

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

© Copyright - OS1st