FEATURING OUR UNIQUE BRACE LAYER SYSTEMâ„¢
AND COMPRESSION ZONE TECHNOLOGY®

Voor 16.00 besteld, morgen thuis - Gratis verzending boven € 50 en GRATIS retour! - 90 dagen garantie op de inlegzolen

Polsbrace met compressie geeft stabiliteit en betere doorbloeding

De WS6 Polsbrace van Os1st is de oplossing voor polsblessures. Deze polsbandage met compressie vermindert de klachten tijdens en na het sporten en is een uitstekend hulpmiddel bij carpaal tunnel syndroom en RSI klachten.Weergave:
 


Bezig met laden...

 

Polsbrace voor snel herstel

PolsbraceBlessures aan de pols komen veelal door overbelasting of door het dubbel klappen van het gewricht. Beiden zijn pijnlijk en zorgen ervoor dat er herstel van de spieren moet plaatsvinden. De polsbrace van Os1st is daarbij het ideale hulpmiddel.

Polsblessures zoals RSI of carpaal tunnel syndroom

Bij polsblessures is extra ondersteuning en doorbloeding gewenst. Tijdens sporten zoals tennis, hockey en volleybal zijn de polsen zeer belangrijk. Ze worden gebruikt bij iedere handeling en daarom is het van belang dat ze soepel en stevig tegelijk zijn. De Os1st WS6 polsbandage ondersteunt de pols en door compressie in 6 verschillende zones wordt de doorbloeding gestimuleerd en herstel bevorderd. Vooral bij RSI klachten en bij een carpaal tunnel syndroom is het van belang dat er sprake is van een goede doorbloeding. Door de WS6 brace gaan er meer voedingsstoffen naar de cellen in de spieren en pezen en dit zorgt voor een sneller herstel.

Verlichting van pijn bij dagelijkse activiteiten en werk

In het dagelijks leven is de pols ook belangrijk. Zelfs bij langdurig werk op de computer of tijdens werk in de bouw, de pols wordt vrijwel overal bij gebruikt. Het gebruik van de bandage als pols brace is daarom ook erg verstandig. Omdat de brace zeer comfortabel zit, merk je niet eens dat je deze aan hebt.


Over ons

Os1st.eu is onderdeel van PD-care te Scherpenzeel. Wij zijn specialisten in producten die bijdragen aan gezonde voeten, benen, armen en handen. Of het nu om het herstellen van blessures gaat of het gezond houden van spieren en ledematen, wij kunnen u helpen aan de juiste hulpmiddelen.

MEER VAN PD-CARE

www.pedimarkt.nl
www.suecosklompen.nl
www.yoursole.nl

Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden Pedimarkt

Aftrepay achteraf betalen

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden