UNIEKE BRACE SYSTEMEN MET COMPRESSIE ZONE TECHNOLOGIE®
0
Winkelwagen
€ 0,00

Blessures aan de pols komen veelal door overbelasting of door het dubbel klappen van het gewricht. Beiden zijn pijnlijk en zorgen ervoor dat er herstel van de spieren moet plaatsvinden.

Pols blessures

Bij polsblessures is extra ondersteuning gewenst. Tijdens sporten zoals tennis, hockey en volleybal zijn de polsen zeer belangrijk. Ze worden gebruikt bij iedere handeling en daarom is het van belang dat ze soepel en stevig tegelijk zijn. De Os1st WS6 ondersteunt de pols en door compressie in 6 verschillende zones wordt de doorbloeding gestimuleerd en herstel bevorderd.

Pols brace

In het dagelijks leven is de pols ook belangrijk. Zelfs bij langdurig werk op de computer of tijdens werk in de bouw, de pols wordt vrijwel overal bij gebruikt. Het gebruik van de bandage als pols brace is daarom ook erg verstandig. Omdat de bandage zeer comfortabel zit, merk je niet eens dat je deze aan hebt.Weergave:
 


Bezig met laden...
WS6 Pols compressie bandage (zwart)
De OS1st pols compressiebandage de pijn bij carpaal tunnel syndroom en artritis. Het zorgt voor een betere doorbloeding en vermindert zwellingen.
19,99
Over ons

Holleweg 16 J
3925 LW Scherpenzeel (Gld) 

Tel: (+31) (0)33 - 2022 229

Email: info@os1st-compressie.nl

BetaalmogelijkhedenInschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

© Copyright - OS1st