Selecteer je taal
Home OS1st sportbraces

OS1st sportbraces

Os1st.eu is onderdeel van PD-care te Scherpenzeel. Wij zijn specialisten in producten die bijdragen aan gezonde voeten, benen, armen en handen. Of het nu om het herstellen van blessures gaat of het gezond houden van spieren en ledematen, wij kunnen u helpen aan de juiste hulpmiddelen. U kunt al onze producten ook vinden op de website van www.pedimarkt.nl. Naast deze website zijn we ook partner van Suecos, waarbij wij deze mooie schoenen en klompen aanbieden via www.suecosklompen.nl.

Voor het herstellen van blessures zijn we met OS1st (ING Source) bij een partner terecht gekomen die begrijpt wat hiervoor nodig is. De compressie bandages zijn van de hoogste kwaliteit, om ervoor te zorgen dat u een optimaal herstel proces heeft. Ook wanneer u blessures juist wilt voorkomen zijn de medische gradatie compressie bandages een echte aanrader.

ING Source ontwikkeld al vele jaren compressie bandages in samenwerking met vooraanstaande specialisten (o.a. orthopeden, physiotherapeuten) en uiteraard met mensen die de producten dragen, waaronder vele professionele atleten.

U kunt daarom de beste kwaliteit verwachten van deze producten en er vanuit gaan dat ze ook voor u het effect hebben dat u mag verwachten. 

Naast dat wij deze producten aanbieden op deze website, bieden we u ook de mogelijkheid om wederverkoper te worden. Ook voor uw fysiotherapiepraktijk, sportclub of andersoortige organisatie waar u bezig bent om mensen fysiek gezond te krijgen en te houden kunnen de OS1st producten van toegevoegde waarde zijn.

Heeft u vragen over de producten of over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.
0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies