FEATURING OUR UNIQUE BRACE LAYER SYSTEMâ„¢
AND COMPRESSION ZONE TECHNOLOGY®

Voor 16.00 besteld, morgen thuis - Gratis verzending boven € 50 en GRATIS retour! - 90 dagen garantie op de inlegzolen

Weergave:
 


Bezig met laden...

 

Kniebrace of kniebandage

KniebraceDe knie is een complex en vaak ook kwetsbaar gewricht. Bij veel sporten krijgt de knie forse klappen te verduren. Blessures zoals (in)gescheurde kruisbanden, maniscus, jumpers knee zijn veel voorkomend bij o.a. voetbal, basketbal, tennis, hardlopen en volleybal. Een kniebrace of kniebandage kan dan een uitkomst zijn, zeker wanneer er compressie wordt toegepast.
 

Herstel van knieblessure

Als je geblesseerd bent geraakt aan je knie, dan wil je graag zo snel mogelijk herstellen. Belangrijk is dat de knie naast rust ook ondersteuning en optimale doorbloeding krijgt. Een Os1st kniebrace is dan de perfecte oplossing.
 

Knie blessures voorkomen

Het beste is natuurlijk om niet te wachten tot je blessures krijgt. Wanneer je weet dat je knie kwetsbaar is, wellicht door een knie operatie in het verleden, dan is het ook verstandig om extra zorg te geven aan je knie en een kniebandage te dragen. Os1st kniebraces zijn hiervoor bij uitstek geschikt. Je merkt niet eens dat je ze draagt en kunt ze gerust de gehele dag dragen.


Over ons

Os1st.eu is onderdeel van PD-care te Scherpenzeel. Wij zijn specialisten in producten die bijdragen aan gezonde voeten, benen, armen en handen. Of het nu om het herstellen van blessures gaat of het gezond houden van spieren en ledematen, wij kunnen u helpen aan de juiste hulpmiddelen.

MEER VAN PD-CARE

www.pedimarkt.nl
www.suecosklompen.nl
www.yoursole.nl

Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden Pedimarkt

Aftrepay achteraf betalen

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden