Gratis verzending en retour I Alles uit voorraad leverbaar I 60 dagen niet goed geld terug
0
Winkelwagen
€ 0,00
Weergave:
 


Bezig met laden...
PS3 Patella compressie knieband (zwart)
De PS3 Patella kniebandage met 3 compressie zones verbetert de bloedcirculatie, herstelt gekwetste spieren geeft ondersteuning.
19,99
KS7 Compressie kniebrace
Ideale kniebrace om pijn aan je knie te verzachten. 7 Verschillende compressiezones verbeteren de doorbloeding en helpen spieren te herstellen. Zeer...
24,99

 

 

Kniebrace

KniebraceDe knie is een complex en vaak ook kwetsbar gewricht. Bij veel sporten krijgt de knie forse klappen te verduren. Blessures zoals (in)gescheurde kruisbanden, maniscus, jumpers knee zijn veel voorkomend bij o.a. voetbal, basketbal, tennis, hardlopen en volleybal. Een kniebrace kan dan een uitkomst zijn, zeker wanneer er compressie wordt toegepast.

Herstel van knieblessure

Als je geblesseerd bent geraakt aan je knie, dan wil je graag zo snel mogelijk herstellen. Belangrijk is dat de knie naast rust ook ondersteuning en optimale doorbloeding krijgt. Os1st kniebandages zijn dan de perfecte oplossing.
 

Knie blessures voorkomen

Het beste is natuurlijk om niet te wachten tot je blessures krijgt. Wanneer je weet dat je knie kwetsbaar is, wellicht door een knie operatie in het verleden, dan is het ook verstandig om extra zorg te geven aan je knie. Os1st bandages zijn hiervoor bij uitstek geschikt. Je merkt niet eens dat je ze draagt en kunt ze gerust de gehele dag dragen.


Over ons

Groot Overeem 9A-4
3927 GH Renswoude (Gld) 

Tel: (+31) (0)33 - 2022 229

Email: info@os1st-compressie.nl

Betaalmogelijkheden

 

Websites van PD-care

www.pedimarkt.nl
www.suecosklompen.nl
www.yoursole.nl

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

© Copyright - OS1st