Selecteer je taal

Compressie Zone Technologie

Home Compressie Zone Technologie
Compressie-Zone-Technologie

Verschillende soorten compressie

De Compression Zone Technology® is gericht, op pijn met verschillende compressie niveaus. Deze compressiezones dragen bij aan comfort en verlichting van pijn voor, tijdens, en na de (sport)activiteiten. 

Compressie Zone Technologie®

Compressie Zone TechnologieDeze gepatenteerde, revolutionaire benadering van prestatieverhogende braces en sokken worden gemaakt op de allerbeste machines die er zijn. Dat is ook nodig om naadloos verschillende compressiewaarden te creëeren binnen een enkel product. Door gevarieerde compressie precies daar te richten waar het nodig is, ondersteunt het op de juiste plaatsen en zorgt het voor verlichting van pijn. Bij elk product is er een zonediagram waarin wordt uitgelegd waar de beoogde compressiezones zich in de brace of kous bevinden. We gebruiken anatomisch correcte plaatsing om de impact van de zones te maximaliseren en bieden een maattabel om de juiste pasvorm te garanderen.

Om deze redenen zijn OS1st compressiebraces bijzonder geliefd bij diverse topsporters. Bijvoorbeeld James Rodwell (professioneel rugby speler, zilveren medaille winnaar op Olympische spelen 2016) geeft aan dat het herstel van zijn blessure weken sneller is gegaan dan de fysiotherapeut eerder had aangegeven.

K-Zone® Technologie

KZT® biedt de voordelen van tapen (kinesiologie) maar dan zonder al het werk omtrent het aanbrengen. Met behulp van hypoallergeen gelmateriaal aan de binnenzijde van de braces en kousen blijven deze perfect op hun plek zitten. Op deze manier geven ze optiemaal steun, zonder het lichaamsdeel te immobiliseren. Een uitstekende compressie van medische kwaliteit in combinatie met KZT® biedt een uitstekende therapie bij herstel van blessures en helpt deze te voorkomen.

Skin Thin® Technologie

De Skin Thin-constructie® wordt toegepast op sokken en calf sleeves voor een ongeëvenaarde verkoelingservaring. De ultradunne materialen zijn gecombineerd met uniek gepositioneerde structuren die de luchtstroom naast de huid maximaliseren voor een verkoelend effect op de huid.

Wilt u OS1st compressiebraces ook in uw praktijk of winkel verkopen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.
0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies