Gratis verzending en retour I Alles uit voorraad leverbaar I 60 dagen niet goed geld terug
0
Winkelwagen
€ 0,00
Os1st compressiebandages zijn er voor het gehele lichaam. Enkelbraces, kuitbandages, kniebraces, bovenbeen/quad compressie bandages, polsbraces, patellabraces en elleboogbraces. Dit zijn vooral de plekken waar spieren en gewrichten het zwaar te verduren krijgen tijdens het sporten. 

De compressiebraces van Os1st zijn uniek. Deze topproducten uit de USA hebben medische kwaliteit compressie. En niet slechts één compressiewaarde, maar diverse compressiezones per lichaamsdeel. Dit bevordert de doorbloeding van de spieren en draagt op deze manier bij aan een sneller herstel van blessures.

De braces zijn niet alleen bloedcirculatie bevorderend. Ze geven ook extra ondersteuning wat zeer prettig is na een blessure. Het geeft extra zekerheid en vertrouwen bij het weer opvoeren van de sport belasting. Erg fijn is dan ook dat deze braces niet zo groot zijn. Ze passen zelfs onder uw normale kleding, zodat niemand ziet dat u een brace draagt. U kunt hierdoor de gehele dag de braces dragen en zo ervoor zorgen dat u nog sneller herstelt van uw blessure.


Weergave:
 


Bezig met laden...
AF7 Enkel brace zwart
De AF7 enkel bandage is een comfortabel, lichtgewicht alternatief voor volumineuze, beperkende enkel braces. De AF7 gebruikt geen bandjes, gespen, klemmen,...
24,99
AS6 Arm compressie sleeve
De AS6 arm/elleboog compressie brace zorgt voor sneller herstel na activiteiten en blessures. Perfecte pasvorm en super comfortabel.
29,99
BR4 Hallux Valgus sneaker sok
Corrigerende hallux valgus sneaker sokken met beschermende voering voor extra comfort en minder pijn in uw schoenen.
21,99 24,99
CS6 Kuit Compressie brace
De CS6 kuit compressie bandage zorgt voor gebalanceerde compressie bevordert de bloedcirculatie. Het draagt bij aan het herstellen van uw spieren.
39,99
DS6 Compressie nachtkous
Laat hevige pijn aan de voet door hielspoor of andere aandoeningen sneller herstellen met deze therapeutische kous.
29,99
ES3 Elleboog compressie bandage (zwart)
De ES3 Elleboog bandage vermindert de pijn bij een tennis elleboog, artritis en andere pijnlijke aandoeningen aan de elleboog.
17,99
ES6 compressie elleboogbrace
De ES6 Elleboog brace voorkomt letsel, verbetert de prestaties en verlicht de pijn aan de elleboog. De elleboogbrace die uw tennisarm op een snelle en...
19,99
FS3 voorvoet compressiekous
Comfortabele voorvoet compressiebrace bij hallux valgus en pijnlijke voeten. Ook in iedere schoen of slipper te dragen.
19,99
FS4 Korte hielspoor sokken
Hielspoor kan eenvoudig en snel worden verminderd met de FS4 hielspoor sok met vier verschillende compressie zones.
24,99
FS6 Performance voetbandage (zwart)
FS6 is een unieke voetbandage met maar liefst zes verschillende compressiezones. Deze brace is geschikt bij hielspoor, oedeem, enkelblessures en meer.
39,99
FS6+ Performance compressiekousen
Optimale doorbloeding in voet en kuit en bovendien GE-WEL-DIG bij achillespees blessures. Absolute aanrader!
54,99 59,99
HV3 Hallux Valgus brace
De meest comfortabele hallux valgus brace voor correctie van de grote teen. Ook in iedere schoen of slipper te dragen.
19,99
KS7 Compressie kniebrace
Bij pijn aan de knie tijdens het hardlopen of sporten is de KS7 compressie kniebrace een uitkomst. De kniebrace heeft 7 verschillende compressie zones. Deze...
24,99
PS3 Patella compressie knieband (zwart)
De PS3 Patella kniebandage met 3 compressie zones verbetert de bloedcirculatie, herstelt gekwetste spieren geeft ondersteuning.
19,99
QS4 Quad compressie bandage (zwart)
De QS4 biedt ondersteuning en therapie voor mensen met pijnlijke spieren in de bovenbeen, bijvoorbeeld bij een hamstring blessure.
24,99
WS6 Polsbrace met compressie
De OS1st polsbrace met compressie zones vermindert de pijn bij carpaletunnelsyndroom, artritis en RSI. Het zorgt voor een betere doorbloeding en vermindert...
19,99

Compressie Zone Technologie van Os1st (ING Source Inc.) is een speciaal gepatenteerde techniek die zorgt voor medische gradatie compressie. Vooral de wijze waarop ieder product uitgebalanceerde compressiezones bevat, zorgt ervoor dat de werking optimaal is. Os1st is daarom niet te vergelijken met standaard compressiebandages, die vrijwel altijd slechts 1 compressiewaarde hebben.

Bovendien zijn de materialen van Os1st braces van absolute top kwaliteit. Daar waar nodig bevinden zich aan de binnenkant van de braces silicone antislip ribbels, zodat de compressiebraces niet kunnen afzakken. 

Om deze redenen zijn Os1st compressiebraces bijzonder geliefd bij diverse topsporters. Bijvoorbeeld James Rodwell (professioneel rugby speler, zilveren medaille winnaar op Olympische spelen 2016) geeft aan dat het herstel van zijn blessure weken sneller is gegaan dan de fysiotherapeut eerder had aangegeven.

Wilt u Os1st compressiebraces ook in uw praktijk of winkel verkopen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.


Over ons

Holleweg 16 J
3925 LW Scherpenzeel (Gld) 

Tel: (+31) (0)33 - 2022 229

Email: info@os1st-compressie.nl

Betaalmogelijkheden

 

Websites van PD-care

www.pedimarkt.nl
www.suecosklompen.nl
www.yoursole.nl

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

© Copyright - OS1st