Gratis verzending boven € 50 en GRATIS retour! I Alles uit voorraad leverbaar I 60 dagen niet goed geld terug
0
Winkelwagen
€ 0,00
Waarom bloedcirculatie spieren en pezen helpt herstellen

Het lichaam is een ingewikkeld ding. Inspanningen zoals lopen, werken of sporten zijn in principe goed voor ons. Het lichaam heeft beweging nodig om energie te kunnen verbranden en om de bloedcirculatie op gang te houden. En dat is belangrijk, want bloed voert voedingsstoffen aan naar de cellen in ons lichaam die de energie opnemen. 

Maar helaas kan een teveel aan activiteiten ook overbelasting veroorzaken. En dan kunnen spieren en pezen zeer gaan doen. Spieren kunnen inscheuren, waardoor spierpijn ontstaat en soms zorgt dit er ook voor dat we onze activiteiten niet meer kunnen doen.

Het gevaar is dan aanwezig dat we niets meer gaan doen. Met als gevolg dat de bloedcircutatie naar de geblesseerde enkel, elleboog of hamstring minder wordt dan wenselijk. En daarmee vertraagt het herstel ook. 

 

Blijf bewegen

Ook als je geblesseerd bent is het altijd het beste om in beweging te blijven. De toevoer van bloed en voedingsstoffen naar de beschadigde cellen helpen namelijk om deze te herstellen. Als je niet meer kunt rennen, wandel dan of sta op een fiets. 

Voor professionele sporters is dit uiteraard gesneden koek. Maar iedereen die recreatief sport is een blessure vooral een reden om even niets te doen. En dan gaat het herstel dus niet sneller.

 

Een extra zetje in het herstel

Bij Os1st beseffen ze dat het herstel van spieren en pezen een extra stimulans kan gebruiken. Door de compressiebraces met meerdere compressie zones wordt de bloedcirculatie extra gestimuleerd. En herstel van een tenniselleboog, hamstring, enkel of achillespeesblessure, wordt zo versneld.

Het is ook belangrijk dat uw bloed sneller in en uit de spieren kan stromen. De gerichte druk die Os1st compressiebraces helpen hierbij. Dit betekent minder melkzuur en afval in de spieren en meer verse zuurstof! En ook dat bevordert het herstel.

Heeft u ook een blessure en wilt u sneller herstellen? Kijk dan naar de juiste brace in onze shop. Onze braces zijn van absolute top kwaliteit en bovendien heeft u ze de volgende dag in huis. 

      06-12-2017 09:06     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Over ons

Groot Overeem 9A-4
3927 GH Renswoude (Gld) 

Tel: (+31) (0)33 - 2022 229

Email: info@os1st-compressie.nl

Betaalmogelijkheden

Betaalmethodes

Afterpay achteraf betalen

 

Websites van PD-care

www.pedimarkt.nl
www.suecosklompen.nl
www.yoursole.nl

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

© Copyright - OS1st