Selecteer je taal

Vervang gewone sportsokken door compressie kousen

Home Vervang gewone sportsokken door compressie kousen
Vervang gewone sportsokken door compressie kousen

We weten het, compressiekousen (en steunkousen al helemaal) klinkt als iets wat je oma draagt en daar wil je het liefst niets mee te maken hebben. Je bent actief, vindt sporten heerlijk en je bent altijd bezig om je resultaten te verbeteren. Maar compressiekousen, nee dank je...

En dat is zonde. Het is al lang aangetoond dat sport compressiekousen zorgen voor een betere doorbloeding en daarmee voor warme en soepele spieren. Soepele spieren helpen je prestaties te verbeteren, maar voorkomen daarbij ook nog eens veel blessures. Vooral blessures door overbelasting. Een spierblessure zorgt er in de meeste gevallen voor dat je even vanaf de zijlijn moet toezien. En dat komt natuurlijk je prestaties niet ten goede. Bovendien is het ronduit vervelend als je niet kunt doen waar je zoveel plezier aan beleeft.

Een intensief programma met veel momenten van verzuring kan ervoor zorgen dat knopen in de spieren uiteindelijk scheurtjes veroorzaken. Een goede doorbloeding zorgt voor een goede toevoer van voedingsstoffen en zuurstof en is essentieel om de belasting in je spieren te kunnen opbouwen. Sport compressiekousen helpen daarbij.

 

Compressiekousen echt niet alleen voor oma

Sport compressiekousen zijn er in mooie sportieve designs en in veel gevallen kunnen ze de regulieren sportsokken helemaal vervangen. Maar natuurlijk kun je zo ook onder je gewone sportsokken dragen. Dus eigenlijk is er geen reden meer om ze niet te dragen. Je raakt minder snel geblesseerd, je prestaties verbeteren en ook je herstel na de inspanning is sneller. Dus waarom niet je gewone sportsokken vervangen voor sport compressiekousen? Bij de meeste van onze producten krijg je korting als je meer dan 1 paar bestelt. Dus bestel ze snel!

      05-11-2018 14:59     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies