UNIEKE BRACE SYSTEMEN MET COMPRESSIE ZONE TECHNOLOGIE®
0
Winkelwagen
€ 0,00
KS7 Compressie kniebrace (zwart)
Reviews | Review toevoegen

Bij pijn aan de knie tijdens het hardlopen of sporten is de KS7 compressie brace een uitkomst. De knie brace heeft 7 verschillende compressie zones. Deze zorgen voor ondersteuning en herstel.

€ 24,99
Prijs per Stk
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Een actieve levensstijl kan zorgen voor extra druk op je spieren en gewrichten. Dan heeft u wellicht een hulpmiddel nodig dat u kan helpen aan extra ondersteuning en een optimale doorbloeding.
 

DE OPLOSSING VOOR PIJNLIJKE KNIE

De KS7 sport compressie kniebrace met Compressie Zone Technologie kan voor u een oplossing zijn om comfortabel te kunnen sporten. KS7 compressie braces geven medisch gradatie compressie in wel 7 zones. Dit biedt een gebalanceerde hulp voor een betere doorbloeding van uw knie. Hierdoor kunnen uw spieren sneller herstellen na een inspanning.

Naast de compressie bieden KS7 knie braces ook ortopedische ondersteuning aan de knie. De Compressie Zone Technologie ® zorgt voor een effectieve pijnbestrijding voor mensen die lijden aan een zogenaamde 'runners knee', chronische kniepijn, knieblessure, gezwollen knieën door artritis of patella tendinopathie ('jumpers knee').
 

LICHTE EN COMFORTABEL KNIEBRACE

De KS7 kniebrace is comfortabel genoeg om dag en nacht te gebruiken. De kniebrace past goed onder de meeste type broeken en is een uitstekend alternatief voor volumineuze en ongemakkelijk zittende kniebraces en spalken.
 

GESCHIKT VOOR IEDEREEN

Hoewel bij uitstek geschikt voor sporters, is de KS7 knie brace geschikt voor iedereen die pijn heeft aan de knie. U kunt de compressie brace zonder probleem dragen om de pijn aan de knie te verzachten. Of het nu naar uw werk is of gewoon thuis, OS1st actieve compressie braces bieden comfort, ondersteuning en een betere doorbloeding.


Review toevoegen

Bedankt voor uw review, deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een van onze medewerkers. Wanneer deze review goedgekeurd is zal deze verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Over ons

Holleweg 16 J
3925 LW Scherpenzeel (Gld) 

Tel: (+31) (0)33 - 2022 229

Email: info@os1st-compressie.nl

BetaalmogelijkhedenInschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

© Copyright - OS1st