Selecteer je taal

Foot Gym

Home Foot Gym
Foot-Gym

Snelle revalitie van de voet met de Foot Gym

De Foot Gym (Pro) is een bijzonder geschikt apparaat voor iedereen die voetblessures heeft opgelopen. Door de grote diversiteit aan mogelijke oefeningen kunnen de voeten en tenen getraind worden.

De Foot Gym (Pro) is ook uitstekend te gebruiken door fysiotherapeuten bij de behandeling van mensen die een operatie aan de voet hebben ondergaan en moeten revalideren. Weergave:
 


Bezig met laden...
Foot Gym
Foot Gym
(1)

79,00

Foot Gym O-roller met massage handvat
Foot Gym O-roller met massage handvat
(1)

29,99

Foot Gym Pro
Foot Gym Pro
(1)

89,00

7 oefeningen op 1 apparaat

De Foot Gym is speciaal ontwikkeld om veel verschillende trainingen op 1 apparaat te kunnen doen. Hierdoor hoeft niet steeds gewisseld te worden van apparaat en is het ook niet nodig om veel apparaten in huis te halen voor een goede training en herstel van de voeten.

Er zijn 7 oefeningen mogelijk met de Foot Gym. Zowel de tenen trainen als het rekken en strekken van spieren en pezen is mogelijk. En heel eenvoudig. Met de diverse weerstandsbandjes is de weerstand in te stellen en bovendien kan met de massageroller een koude of juist warmte behandeling gegeven worden. 

De Foot Gym is dus een bijzonder multifunctioneel en hoogwaardig systeem dat zijn gelijke niet kent. Voor bijvoorbeeld fysiotherapeuten, podotherapeuten enz. is de Foot Gym (Pro) een ideale aanvulling aan de hulpmiddelen die nodig zijn om mensen weer snel op de been te krijgen. 


0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies