Gratis verzending boven € 50 en GRATIS retour! I Alles uit voorraad leverbaar I 60 dagen niet goed geld terug
0
Winkelwagen
€ 0,00
Foot-Gym
Weergave:
 


Bezig met laden...
Foot Gym
De OS1st Foot Gym biedt u 7 verschillende oefeningen in 1 apparaat voor het versterken van de spieren in uw voeten, behandeling van hielspoor en achillespees...
79,00
Foot Gym O-roller met massage handvat
Handige massageroller voor het gehele lichaam. Met handgreep om ook op lastige plekken als de rug te kunnen komen.
29,99
Foot Gym Pro
De OS1st Foot Gym biedt u 7 verschillende oefeningen in 1 apparaat voor het versterken van de spieren in uw voeten, behandeling van hielspoor en achillespees...
89,00

 

Snelle revalitie van de voet met de Foot Gym

Oefeningen voetDe Foot Gym (Pro) is een bijzonder geschikt apparaat voor iedereen die voetblessures heeft opgelopen. Door de grote diversiteit aan mogelijke oefeningen kunnen de voeten en tenen getraind worden.

De Foot Gym (Pro) is ook uitstekend te gebruiken door fysiotherapeuten bij de behandeling van mensen die een operatie aan de voet hebben ondergaan en moeten revalideren. 

 

7 oefeningen op 1 apparaat

De Foot Gym is speciaal ontwikkeld om veel verschillende trainingen op 1 apparaat te kunnen doen. Hierdoor hoeft niet steeds gewisseld te worden van apparaat en is het ook niet nodig om veel apparaten in huis te halen voor een goede training en herstel van de voeten.

Er zijn 7 oefeningen mogelijk met de Foot Gym. Zowel de tenen trainen als het rekken en strekken van spieren en pezen is mogelijk. En heel eenvoudig. Met de diverse weerstandsbandjes is de weerstand in te stellen en bovendien kan met de massageroller een koude of juist warmte behandeling gegeven worden. 

De Foot Gym is dus een bijzonder multifunctioneel en hoogwaardig systeem dat zijn gelijke niet kent. Voor bijvoorbeeld fysiotherapeuten, podotherapeuten enz. is de Foot Gym (Pro) een ideale aanvulling aan de hulpmiddelen die nodig zijn om mensen weer snel op de been te krijgen. 


Over ons

Groot Overeem 9A-4
3927 GH Renswoude (Gld) 

Tel: (+31) (0)33 - 2022 229

Email: info@os1st-compressie.nl

Betaalmogelijkheden

Betaalmethodes

Afterpay achteraf betalen

 

Websites van PD-care

www.pedimarkt.nl
www.suecosklompen.nl
www.yoursole.nl

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

© Copyright - OS1st