UNIEKE BRACE SYSTEMEN MET COMPRESSIE ZONE TECHNOLOGIE®
0
Winkelwagen
€ 0,00
De Foot Gym (Pro) is een bijzonder geschikt apparaat voor iedereen die voetblessures heeft opgelopen. Door de grote diversiteit aan mogelijke oefeningen kunnen de voeten en tenen getraind worden.

De Foot Gym (Pro) is ook uitstekend te gebruiken door fysiotherapeuten bij de behandeling van mensen die een operatie aan de voet hebben ondergaan en moeten revalideren. 


Weergave:
 


Bezig met laden...
Foot Gym
De OS1st Foot Gym biedt u 7 verschillende voet oefeningen in 1 apparaat. Het compacte fitness apparaat versterkt de spieren in uw voeten. Het is eveneens...
79,00
Foot Gym Pro
De OS1st Foot Gym biedt u 7 verschillende oefeningen in 1 apparaat voor het versterken van de spieren in uw voeten, behandeling van hielspoor en achillespees...
99,00
O-roller met massage handgreep
Massageroller voor warme en koude therapie. Door de verlengde handgreep eenvoudig toe te passen op vele delen van het lichaam.
24,99 29,99

De Foot Gym is speciaal ontwikkeld om veel verschillende trainingen op 1 apparaat te kunnen doen. Hierdoor hoeft niet steeds gewisseld te worden van apparaat en is het ook niet nodig om veel apparaten in huis te halen voor een goede training en herstel van de voeten.

Er zijn 7 oefeningen mogelijk met de Foot Gym. Zowel de tenen trainen als het rekken en strekken van spieren en pezen is mogelijk. En heel eenvoudig. Met de diverse weerstandsbandjes is de weerstand in te stellen en bovendien kan met de massageroller een koude of juist warmte behandeling gegeven worden. 

De Foot Gym is dus een bijzonder multifunctioneel en hoogwaardig systeem dat zijn gelijke niet kent. Voor bijvoorbeeld fysiotherapeuten, podotherapeuten enz. is de Foot Gym (Pro) een ideale aanvulling aan de hulpmiddelen die nodig zijn om mensen weer snel op de been te krijgen. 

Over ons

Holleweg 16 J
3925 LW Scherpenzeel (Gld) 

Tel: (+31) (0)33 - 2022 229

Email: info@os1st-compressie.nl

BetaalmogelijkhedenInschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

© Copyright - OS1st