Gratis verzending boven € 50 en GRATIS retour! I Alles uit voorraad leverbaar I 60 dagen niet goed geld terug
0
Winkelwagen
€ 0,00

Enkelbrace helpt stabiliteit en doorbloeding

Een enkelbrace of enkelbandage is een veel gebruikt hulpmiddel voor instabiele en gezwollen enkels. Os1st biedt medische compressie zones die rekening houden met de vorm en anatomie van de enkel. Daar waar meer compressie nodig is en uiteraard waar er minder nodig is voor optimale doorbloeding, ondersteuning en dus herstel van geblesseerde enkels. Weergave:
 


Bezig met laden...
AF7 Enkelbrace zwart
De AF7 enkelbrace is een comfortabel, lichtgewicht enkelbandage voor verstuikte en verzwikte enkels en andere enkelblessures waar de enkel dik is en de...
24,99
FS6 Performance voetbandage (zwart)
FS6 is een unieke voetbandage met maar liefst zes verschillende compressiezones. Deze brace is geschikt bij hielspoor, oedeem, enkelblessures en meer.
39,99
FS4+ Sport Compressiekousen (lang)
Voorkom en ga blessures te lijf gaan met deze sport compressiekousen. Tegen hielspoor, verzuring, spierblessures, shin-splint en meer.
49,99
FS6+ Performance compressiekousen
Optimale doorbloeding in voet en kuit en bovendien GE-WEL-DIG bij achillespees blessures. Absolute aanrader!
59,99
DS6 Compressie nachtkous
Laat hevige pijn aan de voet door hielspoor of andere aandoeningen sneller herstellen met deze therapeutische kous.
29,99


EnkelbraceDe voeten vormen de basis van het lichaam. Maar de voeten zijn ook complex. Met 26 afzonderlijke botjes en vele pezen, spieren en zenuwen is er veel wat er mis kan gaan. Een blessure kun je snel oplopen. Blessures die veel voorkomen, o.a. door sporten en overbelasting, zijn hielspoor, gezwollen voeten, wondjes, kneuzingen en nog veel meer. 
 

Enkelbraces met compressie

Compressie is er vooral om de bloedcirculatie te verbeteren. Door en betere bloed toe- en afvoer krijgen de cellen waaruit weefsel en spieren opgebouwd zijn, voldoende bouwstoffen. Deze zijn nodig om sterk te blijven en te herstellen na inspanningen.

Maar ook vocht ophoping kan verminderen wanneer bloed en daarmee het vocht sneller wordt afgevoerd. 

Enkelbrace / bandage ter ondersteuning

Bij een verzwikte enkel is er sprake van vocht ophoping en een verzwakte instabiele enkel. Bijvoorbeeld de AF7 enkelbandage pakt dan al deze problemen ineens aan. Het geeft ondersteuning en voert het vocht af.

Hielspoor brace

Compressie tegen hielspoor is effectief gebleken bij veel mensen. De FS6 bandage stimuleert doorbloeding en masseert de spieren zodat deze soepeler worden en de hielspoor minder pijnlijk wordt en zelfs verdwijnt.

Foot Gym

Bijzonder binnen ons assortiment is de Foot Gym. Voor voeten die blessures of trauma/beschadigingen hebben opgelopen is dit het perfecte systeem om de voet te laten herstellen. Met vele oefeningen kan de voet sterker worden, zodat de balans van het hele lichaam verbeterd wordt.


Over ons

Groot Overeem 9A-4
3927 GH Renswoude (Gld) 

Tel: (+31) (0)33 - 2022 229

Email: info@os1st-compressie.nl

Betaalmogelijkheden

Betaalmethodes

Afterpay achteraf betalen

 

Websites van PD-care

www.pedimarkt.nl
www.suecosklompen.nl
www.yoursole.nl

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

© Copyright - OS1st