Selecteer je taal

Enkelbrace

Home Enkelbrace
Enkelbrace

Enkelbrace helpt stabiliteit en doorbloeding

Een enkelbrace of enkelbandage is een veel gebruikt hulpmiddel voor instabiele en gezwollen enkels. Os1st biedt medische compressie zones die rekening houden met de vorm en anatomie van de enkel. Daar waar meer compressie nodig is en uiteraard waar er minder nodig is voor optimale doorbloeding, ondersteuning en dus herstel van geblesseerde enkels. Weergave:
 


Bezig met laden...
AF7 Enkelbrace zwart
AF7 Enkelbrace zwart
(15)

24,99

FS6 Performance voetbandage (zwart)
FS6 Performance voetbandage (zwart)
(12)

39,99

FS4+ Sport Compressiekousen (lang)
FS4+ Sport Compressiekousen (lang)
(1)

49,99

FS6+ Performance compressiekousen
FS6+ Performance compressiekousen
(0)

59,99

DS6 Compressie nachtkous
DS6 Compressie nachtkous
(4)

29,99


EnkelbraceDe voeten vormen de basis van het lichaam. Maar de voeten zijn ook complex. Met 26 afzonderlijke botjes en vele pezen, spieren en zenuwen is er veel wat er mis kan gaan. Een blessure kun je snel oplopen. Blessures die veel voorkomen, o.a. door sporten en overbelasting, zijn hielspoor, gezwollen voeten, wondjes, kneuzingen en nog veel meer. 
 

Enkelbraces met compressie

Compressie is er vooral om de bloedcirculatie te verbeteren. Door en betere bloed toe- en afvoer krijgen de cellen waaruit weefsel en spieren opgebouwd zijn, voldoende bouwstoffen. Deze zijn nodig om sterk te blijven en te herstellen na inspanningen.

Maar ook vocht ophoping kan verminderen wanneer bloed en daarmee het vocht sneller wordt afgevoerd. 

Enkelbrace / bandage ter ondersteuning

Bij een verzwikte enkel is er sprake van vocht ophoping en een verzwakte instabiele enkel. Bijvoorbeeld de AF7 enkelbandage pakt dan al deze problemen ineens aan. Het geeft ondersteuning en voert het vocht af.

Hielspoor brace

Compressie tegen hielspoor is effectief gebleken bij veel mensen. De FS6 bandage stimuleert doorbloeding en masseert de spieren zodat deze soepeler worden en de hielspoor minder pijnlijk wordt en zelfs verdwijnt.

Foot Gym

Bijzonder binnen ons assortiment is de Foot Gym. Voor voeten die blessures of trauma/beschadigingen hebben opgelopen is dit het perfecte systeem om de voet te laten herstellen. Met vele oefeningen kan de voet sterker worden, zodat de balans van het hele lichaam verbeterd wordt.


0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies