UNIEKE BRACE SYSTEMEN MET COMPRESSIE ZONE TECHNOLOGIE®
0
Winkelwagen
€ 0,00
Weergave:
 


Bezig met laden...
ES3 Elleboog compressie bandage (zwart)
Heeft u last van een tennis elleboog, artritis of een andere pijnlijke aandoening aan de elleboog? De ES3 Elleboogbrace vermindert de pijn.
17,99
AS6 Arm compressie brace
De AS6 arm/elleboog compressie brace zorgt voor sneller herstel na activiteiten en blessures (zoals bijvoorbeeld een tenniselleboog). Perfecte pasvorm en...
29,99
ES6 compressie elleboogbrace
De ES6 Elleboog brace voorkomt letsel, verbetert de prestaties en verlicht de pijn aan de elleboog. De elleboogbrace die uw tennisarm op een snelle en...
19,99

 

Elleboogbrace

ElleboogbraceDe meest bekende elleboog blessures die we kennen zijn de tenniselleboog en de golferselleboog. Vanzelfsprekend komen die blessures bij deze sporten veel voor, maar natuurlijk ook bij andere sporten. Overbelasting van de elleboog is de voornaamste oorzaak.
 

Tenniselleboog

Bij een tenniselleboog gaat het om de buitenste spieren van de elleboog die een pijnlijke en zeurende pijn geeft. Rust is hierbij belangrijk voor het herstel, maar extra ondersteuning bevordert het herstel ook. De Os1st elleboog bandage verbetert bovendien de doorbloeding en stimuleert daarmee ook het herstel.

 

Elleboog bandage voor dagelijks gebruik 

De ES3 bandage is ook geschikt voor mensen die tijdens hun werk last hebben van overbelasting aan de elleboog.  De bandage kan eenvoudig de hele dag worden gedragen voor extra ondersteuning, zonder dat je het voelt. Als je deze onder je kleding draagt ziet ook niemand dat je het om hebt. 


Over ons

Holleweg 16 J
3925 LW Scherpenzeel (Gld) 

Tel: (+31) (0)33 - 2022 229

Email: info@os1st-compressie.nl

BetaalmogelijkhedenInschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

© Copyright - OS1st