Gratis verzending boven € 50 en GRATIS retour! I Alles uit voorraad leverbaar I 60 dagen niet goed geld terug
0
Winkelwagen
€ 0,00

De meest bekende elleboog blessures die we kennen zijn de tenniselleboog en de golferselleboog. Vanzelfsprekend komen die blessures bij deze sporten veel voor, maar natuurlijk ook bij andere sporten. Overbelasting van de elleboog is de voornaamste oorzaak en een elleboogbrace kan een groot verschil maken in het verminderen van de pijn.Weergave:
 


Bezig met laden...
ES6 elleboogbrace met compressie
De ES6 Elleboog brace voorkomt letsel, verbetert de prestaties en verlicht de pijn aan de elleboog. De elleboogbrace die je tennisarm op een snelle en...
19,99
AS6 Arm compressie sleeve
De AS6 arm/elleboog compressie brace zorgt voor sneller herstel na activiteiten en blessures. Perfecte pasvorm en super comfortabel.
29,99
ES3 Elleboog compressie brace (zwart)
De ES3 Elleboog brace vermindert de pijn bij een tenniselleboog, artritis en andere pijnlijke aandoeningen aan de elleboog.
17,99

Tenniselleboog

ElleboogbraceBij een tenniselleboog gaat het om de buitenste spieren van de elleboog die een pijnlijke en zeurende pijn geeft. Rust is hierbij belangrijk voor het herstel, maar extra ondersteuning door bijvoorbeeld een elleboogbrace bevordert het herstel ook. De Os1st elleboogbraces verbeteren bovendien de doorbloeding en stimuleert daarmee ook het herstel. Belangrijk bij deze braces is dat ze voorzien zijn van Compressie Zone Technologie. Hiermee wordt een goed afgestemde mate van compressie toegepast op de verschillende plekken van de elleboog. Hierdoor kun je sneller van een tenniselleboog herstellen dan met een gewone brace.
 

Golferselleboog

Bij een golferselleboog zijn de binnenste spieren van de elleboog geïrriteerd. De ondersteuning en bevordering van de doorbloeding zijn ook hier goede ingrediënten voor een spoedig herstel van deze blessure. Wat voor de tenniselleboog geldt, geldt ook voor de golferselleboog, want de Compressie Zone Technologie helpt je sneller te herstellen dan met een gewone compressie brace die maar 1 compressiewaarde heeft. Os1st braces werken dus een stuk slimmer.
 

Elleboogbrace voor dagelijks gebruik 

Een Os1st brace is ook geschikt voor mensen die tijdens hun werk last hebben van overbelasting aan de elleboog.  De elleboogbrace kan eenvoudig de hele dag worden gedragen voor extra ondersteuning, zonder dat je het voelt. Als je deze onder je kleding draagt ziet ook niemand dat je het om hebt. Ze blijven bovendien goed op hun plek, vanwege de subtiele nopjes aan de binenzijde. Je voelt ze niet, maar ze zorgen ervoor dat de braces niet afzakken tijdens je activiteiten. En of dit nu op je werk, tijdens het sporten of tijdens een avondje uitgezakt op de bank, dat maakt niet uit. 

Koop nu ook jouw brace en verlos jezelf van de pijn !


Over ons

Groot Overeem 9A-4
3927 GH Renswoude (Gld) 

Tel: (+31) (0)33 - 2022 229

Email: info@os1st-compressie.nl

Betaalmogelijkheden

Betaalmethodes

Afterpay achteraf betalen

 

Websites van PD-care

www.pedimarkt.nl
www.suecosklompen.nl
www.yoursole.nl

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

© Copyright - OS1st