Gratis verzending boven € 50 en GRATIS retour! I Alles uit voorraad leverbaar I 60 dagen niet goed geld terug
0
Winkelwagen
€ 0,00

Elleboogbrace

De meest bekende elleboog blessures die we kennen zijn de tenniselleboog en de golferselleboog. Vanzelfsprekend komen die blessures bij deze sporten veel voor, maar natuurlijk ook bij andere sporten. Overbelasting van de elleboog is de voornaamste oorzaak en een elleboogbrace kan een groot verschil maken in het verminderen van de pijn.Weergave:
 


Bezig met laden...
ES3 Elleboog compressie bandage (zwart)
De ES3 Elleboog bandage vermindert de pijn bij een tennis elleboog, artritis en andere pijnlijke aandoeningen aan de elleboog.
17,99
AS6 Arm compressie sleeve
De AS6 arm/elleboog compressie brace zorgt voor sneller herstel na activiteiten en blessures. Perfecte pasvorm en super comfortabel.
29,99
ES6 elleboogbrace met compressie
De ES6 Elleboog brace voorkomt letsel, verbetert de prestaties en verlicht de pijn aan de elleboog. De elleboogbrace die je tennisarm op een snelle en...
19,99

Tenniselleboog

ElleboogbraceBij een tenniselleboog gaat het om de buitenste spieren van de elleboog die een pijnlijke en zeurende pijn geeft. Rust is hierbij belangrijk voor het herstel, maar extra ondersteuning door bijvoorbeeld een elleboogbrace bevordert het herstel ook. De Os1st elleboogbrace verbetert bovendien de doorbloeding en stimuleert daarmee ook het herstel.

Golferselleboog

Bij een golferselleboog zijn de binnenste spieren van de elleboog geïrriteerd. De ondersteuning en bevordering van de doorbloeding zijn ook hier goede ingrediënten voor een spoedig herstel van deze blessure.
 

Elleboogbrace voor dagelijks gebruik 

Een Os1st brace is ook geschikt voor mensen die tijdens hun werk last hebben van overbelasting aan de elleboog.  De elleboogbrace kan eenvoudig de hele dag worden gedragen voor extra ondersteuning, zonder dat je het voelt. Als je deze onder je kleding draagt ziet ook niemand dat je het om hebt. 


Over ons

Groot Overeem 9A-4
3927 GH Renswoude (Gld) 

Tel: (+31) (0)33 - 2022 229

Email: info@os1st-compressie.nl

Betaalmogelijkheden

Betaalmethodes

Afterpay achteraf betalen

 

Websites van PD-care

www.pedimarkt.nl
www.suecosklompen.nl
www.yoursole.nl

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

© Copyright - OS1st