UNIEKE BRACE SYSTEMEN MET COMPRESSIE ZONE TECHNOLOGIE®
0
Winkelwagen
€ 0,00

Quadriceps

Het bovenbeen zorgt middels de quadriceps (4 verschillende spierenbundels die het bekken verbinden met de knieschijf) voor de voorwaartse beweging. Het is een zeer krachtige spierbundel. Maar bij blessures kan deze uiteraard je bewegingsvrijheid beperken. De Os1st Quad compressie bandage helpt het herstel van de spieren te bevorderen zodat je snel weer vol vooruit kunt gaan.

Hamstring

We zien het bij het sporten vaak gebeuren dat een sporter naar de onderkant van hun bovenbeen grijpen. Een hamstring blessure komt vaak zonder waarschuwing en ineens zorgt een scheuring voor een langdurige blessure. Herstel van de blessure moet komen van o.a. strekken, ondersteuning en goede doorbloeding. Os1st quad compressie is daarbij een ideaal hulpmiddel om snel te herstellen. Maar ook wanneer je weer gaat beginnen geeft het extra zekerheid dat het niet nog eens mis gaat.

 Weergave:
 


Bezig met laden...
QS4 Quad compressie bandage (zwart)
De QS4 quad brace biedt ondersteuning en therapie voor mensen met pijnlijke spieren in het bovenbeen. Deze compressie bandage is de oplossing bij een...
24,99
Over ons

Holleweg 16 J
3925 LW Scherpenzeel (Gld) 

Tel: (+31) (0)33 - 2022 229

Email: info@os1st-compressie.nl

BetaalmogelijkhedenInschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

© Copyright - OS1st